streven bulgarije partnernetwerk

SoftGroup werd geselecteerd als Endeavour Entrepreneur

 

SoftGroup werd geselecteerd als Endeavour Entrepreneur bij het 63e internationale selectiepanel in Dubai

 

Lees meer bij: https://www.endeavor.bg/2016/03/the-second-bulgarian-entrepreneur-selecte…
Ondernemer: Venelin Dimitrov
Bedrijf: Soft Group

 

Beschrijving van het bedrijf
Landen en ngo's over de hele wereld proberen al tientallen jaren namaakgeneesmiddelen aan te pakken en met de hulp van de Bulgaarse ondernemer Venelin Dimitrov hebben ze een veel grotere kans van slagen. SoftGroup biedt farmaceutische fabrikanten een serialisatieoplossing waarmee individuele producten kunnen worden gevolgd via unieke serienummers. Het product van het bedrijf pakt twee problemen voor fabrikanten aan: ten eerste de verspreiding van namaakgeneesmiddelen die de geloofwaardigheid van de industrie aantasten; en ten tweede een richtlijn van regeringen (met name de EU, in dit geval) voor alle fabrikanten om serialisatie tegen 2019 in te voeren. SoftGroup bedient al 50% van de bedrijven binnen de $1,5 miljard farmaceutische industrie van Bulgarije en wil internationaal uitbreiden naar de Balkan en Midden-Oosten.

 

Over Endeavour
Endeavour heeft nu 1.233 ondernemers ondersteund die 779 bedrijven leiden in 25 opkomende en groeimarkten over de hele wereld. De meest recente Endeavour-ondernemers werden gekozen tijdens een panel dat van 1 tot en met 3 maart in Dubai werd gehouden, wat de grootste ISP van de organisatie tot nu toe buiten de VS markeerde. begeleiders en ondersteuners.