SoftGroup' oplossingen met de hoogste beoordeling van de uitvoerend directeur van de Russische CRPT

 

SoftGroup is een trotse ontvanger van de hoogste beoordeling van de algemeen directeur van de Russische CRPT

– de heer Dmitrii Alhazov, en de respectievelijke projectmanager van het Pharma-project CRPT – de heer Grigoriy Mileshkin.

 

 

 

 

 

Tijdens een officiële bijeenkomst die plaatsvond in Sofia, Bulgarije, waar het hoofdonderwerp was in hoeverre Bulgaarse bedrijven klaar zijn om te voldoen aan de komende regelgeving en vereisten voor de Russische markt, delen de heer Alhazov en de heer Mileshkin hun observatie en aanbevelingen.

 

Vertegenwoordigers van SoftGroup presenteerden de softwareoplossingen die het mogelijk maken om aan de regelgeving in Rusland te voldoen en een permanente verbinding met de te garanderen IS MDLP-systeem (het Chestny ZNAK Track & Trace-systeem) evenals de volledige lijst met vereiste rapporten aan MDLP, Russische regelgevende instanties en de douane. De geleverde technologie omvat de communicatie met alle belanghebbenden (zoals vergunninghouders, fabrikanten, CMO's, importeurs, groothandelaren, 3PL's, enz.), onderdeel van het serialisatieproces, met een complexe oplossing. Daarnaast zorgt SoftGroup voor beveiligde communicatie tussen zakenpartners in de farmaceutische productie.

 

We zijn dankbaar dat we zijn beoordeeld met deze hoge rang voor de alles-in-één en gebruiksvriendelijke serialisatie- en aggregatieoplossing die we bieden aan alle farmaceutische bedrijven die actief zijn in Rusland en Europa.

 

Als de Russische farmaceutische markt een van de markten is die u bedient, tonen we graag onze bereidheid en delen we onze ervaring met u.