parallelimporteur na EU MKZ

[Webinar]: Volg het tempo van parallelle handel Track & Trace

Parallelimporteurs onder de EU MKZ

 

Het is een jaar geleden dat de Europese Unie de Falsified Medicines Directive heeft aangenomen als middel om namaak in de farmaceutische industrie tegen te gaan. Wat is er veranderd na EU FMD voor de parallelhandelaren?

In dit webinar zullen de Track & Trace-experts van SoftGroup de aandacht vestigen op de kwesties die nog moeten worden aangepakt, inclusief de vereisten en verantwoordelijkheden voor Pharma Parallel Importers, hoe het hoofdproces verloopt en enkele belangrijke punten voor Pharmaceutical Parallel Traders en beste praktijken.

 

Je leert:

 

  • Eisen en verantwoordelijkheden voor Pharma Parallel Importers
  • Hoe verloopt het hoofdproces?
  • Richtlijn vervalste geneesmiddelen in Europa: kernpunten voor farmaceutische parallelhandelaren
  • Beste praktijken

 

Stel uw vragen

 

Naast dat de video-opname van het webinar on-demand beschikbaar is, kunt u altijd uw vragen stellen. De experts van SoftGroup zullen alle twijfels over de parallelimport na de EU MKZ wegnemen. Stuur uw vragen naar sales@softgroup.eu

 

Trefwoorden:

Serialisatie-oplossing, Farmaceutische parallelimporteurs, EU FMD, richtlijn vervalste geneesmiddelen in Europa

 

 

VRAAG DE OPNAME VAN DE WEBINAR AAN HIER.

 

Bekijk de trailer van het webinar