casestudy over volledige serialisatie- en aggregatie-, track- en trace-oplossing per softgroup

[Casestudy]: alles-in-één serialisatie- en aggregatie-, track- en trace-oplossing voor Vetprom, Bulgarije

Farmaceutische fabrikant kiest SoftGroup voor een complete oplossing voor serialisatie en aggregatie, track en trace

 

 

Vetprom, een bedrijf van Danhson – is een in Bulgarije gevestigde farmaceutische fabrikant met een van de best uitgeruste en moderne productiefaciliteiten in het land.

 

Het bedrijf moest voldoen aan de EU MKZ En Russische Track en Trace-conformiteit als gevolg van zijn marktoperaties. Maar de wetswijzigingen kwamen net nadat ze al een degelijke technische investering hadden gedaan voor de modernisering van productiefaciliteiten en klaar waren met het bouwen van de structuur van onze productieprocessen.

 

Vetprom had ondersteuning nodig vanaf de allereerste stappen in hun serialisatietraject. Het bedrijf vertrouwde SoftGroup toe om hen te voorzien van de nodige implementatie van software en hardware. Zo vermeed Vetprom tal van fouten en onnodige inspanningen van hun kant.

 

“Wat we zochten was een oplossing waar we ons bedrijf niet op aanpassen maar andersom.” – deelde de heer Stoev, CEO van Vetprom AD.

 

Bekijk het klantverhaal over de implementatie van full-stack serialisatie en Track & Trace-oplossing en ontdek hoe de implementatie van track en trace-oplossingen kan aansluiten bij de bedrijfsspecifieke kenmerken. Voor Russisch Klik hier.