volledig geautomatiseerde verpakkingslijn

[Case study]: Volledig geautomatiseerde verpakkingslijn met Track & Trace-oplossing voor Phytopharm By Romaco en SoftGroup

Volledig geautomatiseerde verpakkingslijn met Track & Trace oplossing van Romaco en SoftGroup – een winnende combinatie tussen zeer efficiënte hardware en uiterst betrouwbare software.

 

De moderne inrichting van Fytopharm bereikt zijn productiedoelstellingen voor grote volumes door een hoog niveau van procesautomatisering op fabrieksniveau te introduceren met behulp van innovatieve softwaretechnologieën en de meest geavanceerde apparatuur die beschikbaar is. Om te voldoen aan de meest complexe Track & Trace-eisen tot nu toe (de Russische regelgeving), Phtyopharm Klęka SA rust zijn productie uit met een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn met Track & Trace-oplossing van Romaco en SoftGroup – een winnende combinatie tussen uiterst efficiënte hardware en uiterst betrouwbare software.

 

Volledige set automatiseringen voor maximale efficiëntie

 

Het implementeren van hoge automatiseringsniveaus van productie- en verpakkingsprocessen werd beschouwd als een van de hoogste prioriteiten van het senior management van Phytopharm Klęka SA. Het bedrijf heeft gekozen voor een volledig geautomatiseerde productie- en verpakkingslijn met serialisatie en aggregatie om de hoogst mogelijke doorvoer te behouden. Door te kiezen voor de apparatuur van ROMACO en software van SoftGroup is aan deze zeer specifieke vraag met een minimale voetafdruk voldaan.

Deze combinatie zorgt ervoor dat Phytopharm beschikt over een complete niet-aseptische lijn voor het vullen, afdekken, labelen, kartonneren en verpakken van dozen voor
siropen van Romaco (automatische flessenontpakker, Blower section machine, Macofar LF 200 Liquid filler en capper, etiketteermachine en Promatic PC 4250 continuous motion kartonneermachine, en PAK 320 volledig geautomatiseerde case packer) en serialisatie- en aggregatiesoftware voor het beheer van de gegevens op alle niveaus (machine, verpakking, locatie, onderneming, netwerk) door SoftGroup.

 

 

Projectbenodigdheden

 

Om de complexe modernisering te realiseren, werd integratie in de volledig geautomatiseerde Romaco-verpakkingslijn tot stand gebracht zonder gevolgen voor de huidige architectuur, capaciteit en efficiëntie. Ondertussen was er een ERP-integratie op maat voor een geautomatiseerde verbinding met SoftGroup® SaTT-software en een geautomatiseerde export naar het magazijnsysteem van de klant. Ondanks de snel veranderende Russische Track & Trace-vereisten in 2020, en up-to-date met de nieuwste regelgeving, werd het aanvraag-/ontvangst-/import-/rapportageproces voor cryptografische beveiligingscodes tot stand gebracht via SoftGroup® SaTT Cloud-oplossing, verbonden met OMS- en MDLP-systemen.

De 2D-datamatrix met de nodige hogere hardware- en softwarevereisten voor afdrukken en verificatie werd ingesteld met verificatie van dynamische elementen met gelijktijdig gebruik van de cameravisiesystemen van Romaco en SoftGroup. Daarnaast kreeg het bedrijf een volledig geautomatiseerde aggregatieoplossing met Russische 2D-codes en geautomatiseerd printen van etiketten.
Ondanks de intuïtieve en hoogfunctionerende software, vraagt het managementteam van Phytopharm door te kiezen voor SoftGroup ook maatwerk
rapporten die het monitoren van de bedrijfsprocessen kunnen vergemakkelijken voor slimmere beslissingen.

 

Lees het volledige succesverhaal van de klant hier.

 

casestudy over de volautomatische verpakkingslijn met Track & Trace-oplossing van SoftGroup
Wilt u uw productie volledig automatiseren? Neem nu contact op met onze Track en Trace professionals.