Ongekende voordelen door serialisatie en aggregatie te combineren dovema casestudy

[Case study]: Ongekende voordelen door serialisatie en aggregatie te combineren

Ongekende voordelen door serialisatie en aggregatie van DOVEMA, sro te combineren – Gericht op veiligheid en kwaliteit in contractproductie

 

 

Klantenprofiel

 

Dovema is een in Tsjechië gevestigd farmaceutisch bedrijf dat al meer dan 2 decennia actief is met een focus op het leveren van hoogwaardige farmaceutische productie en speciaal transport van medicijnen.

Het bedrijf heeft klanten uit Italië, Slowakije, Duitsland, Oostenrijk en Polen. In 2020 bouwde Dovema een gloednieuwe faciliteit, die farmaceutische verpakkingen en serialisatie aanbiedt voor EU- en RU-markten, die werd gecertificeerd door het State Institute for Drug Control. Ook in de nieuwe faciliteit assembleert het bedrijf medische hulpmiddelen en speciale militaire medische hulpmiddelen.

 

 

Uitdagingen

 

Het bedrijf moest voldoen aan de track en trace-regelgeving in Europa en Rusland. Een van de grootste uitdagingen was om de serialisatiesoftware aan boord te krijgen en te integreren met de handelspartners van het bedrijf...

 

 

 

Download de casestudy en ontdek hoe DOVEMA sro verder ging dan de Track and Trace Regulatory Compliance en profiteerde van het alles-in-één traceerbaarheidssysteem van SoftGroup.

 

Vul het onderstaande formulier in en krijg nu toegang tot het klantverhaal:

 

    Ik heb de gelezen Privacybeleid en bevestig mijn bereidheid om marketingmateriaal en updates van SoftGroup te ontvangen.