SoftGroup nam deel aan DSCSA Public Meeting gehouden door FDA

 

SoftGroup maakte deel uit van de virtuele openbare bijeenkomst van de FDA over de implementatie van de verbeterde beveiligingsbepalingen voor de distributie van geneesmiddelen van de DSCSA die in 2023 van kracht worden.

 

Op 16e November FDA hield een virtueel openbare bijeenkomst over een betere beveiliging van de drugsdistributie op pakketniveau. Het doel van deze openbare bijeenkomst was om leden van de toeleveringsketen voor farmaceutische distributie en andere geïnteresseerde belanghebbenden de gelegenheid te bieden om input te leveren aan de FDA over de implementatie van de verbeterde veiligheidsbepalingen voor de distributie van medicijnen van de DSCSA die in 2023 van kracht worden.

 

Onze collega Iordan Dunkov, Head of Strategic Partnerships and Initiatives, maakte deel uit van de bijeenkomst en presenteerde het onderwerp vanuit onze ervaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u de presentatie wilt zien, kunt u de opname van de officiële bijeenkomst vinden HIER.