casestudy softgroup pago vlaggenschipintegratie

[Casestudy]: een vlaggenschipintegratie door SoftGroup en PAGO

Succesverhaal van de vlaggenschipimplementatie die een allesomvattende enkele oplossing voor serialisatie opleverde met de bewezen softwaremogelijkheden van SoftGroup en uiterst betrouwbare machines, geleverd door PAGO.

 

Deze video presenteert de allesomvattende enkele oplossing voor serialisatie met de bewezen softwaremogelijkheden van SoftGroup en zeer betrouwbare machines geleverd door PAGO die voldeden aan de hoogste klanteisen voor zijn full-stack Track and Trace-oplossing.

 

Laten we praten met feiten:

 

Meer dan 13 productielijnen, uitgerust door PAGO en SoftGroup
6+ jaar probleemloze integratie
EU en Russisch volledig compliant
Minder inspanning van de klant
Korte projectuitvoeringstijd
Uitgebreid trainingsprogramma