Persbericht van SoftGroup

[Persbericht] SoftGroup wordt een van de eerste opnieuw gevalideerde officiële integratoren van software en vertrouwde oplossingspartner met de Russische CRPT

17 februari 2021

 

SoftGroup, de beste leverancier van end-to-end traceerbaarheidstechnologie in de CEE-regio, heeft vandaag aangekondigd dat het opnieuw is gecertificeerd als een officiële vertrouwde partner en software-integrator van het Russische Center for Research in Perspective Technologies (CRPT) na een hervalidatieproces van alle vermelde aanbieders.

 

Het revalidatieproces maakt deel uit van een initiatief van het Russische National Track and Trace Digital System. De CRPT is een publiek-private samenwerking die het Russische National Track and Trace Digital System beheert, ook bekend als Chestny ZNAK.

 

Tijdens een online bijeenkomst tussen leden van het software-ingenieursteam van SoftGroup en vertegenwoordigers van CRPT werden de volledige traceerbaarheidsoplossing van SoftGroup en de functionele mogelijkheden van het SoftGroup® SaTT-systeem gedemonstreerd. Na interne evaluatie van CRPT is SoftGroup op de hoogte gebracht dat het zijn status als vertrouwde partner voor het leveren van traceerbaarheidsoplossingen voor zowel farmaceutische bedrijven – inwoners van de Russische Federatie als buitenlandse organisaties, opnieuw heeft gevalideerd. Daarom zal het bedrijf op de website van Chestny Znak vermeld blijven staan als officiële partner en integrator van software.

 

SoftGroup CEO Venelin Dimitrov zei dat het succes met de hervalidatie van CRPT het natuurlijke resultaat was van het harde werk van het team van onze software-ingenieurs. “We zijn erg trots om een van de allereerste leveranciers van supply chain-oplossingen te zijn met actieve verlenging. Het komt allemaal voort uit de kwaliteit van onze oplossingen, de kennis en diepgaande kennis van softwareontwikkeling en track-and-trace-processen”, aldus dhr. Dimitrov. “We kennen de regelgeving door en door. Bovendien begrijpen we hoe we kunnen bijdragen aan het succes van klanten zonder schadelijke veranderingen in hun bestaande productieprocessen, terwijl we ervoor zorgen dat ze volledig voldoen aan de strikte Russische regelgeving.”

 

Om meer te weten te komen over SoftGroup® SaTT-oplossingen en om te zien hoe SoftGroup farmaceutische bedrijven, die op de Russische markt opereren, uitstekende flexibiliteit en de mogelijkheid voor maatwerk biedt, terwijl de onzekerheid van hoge kosten en tijdrovende implementaties wordt weggenomen, kunt u neem contact op met de track en trace-experts van het bedrijf.

 

Over SoftGroup

 

SoftGroup is een softwarebedrijf dat end-to-end traceerbaarheidstechnologie levert aan de farmaceutische industrie wereldwijd. Onze oplossingen dekken alle niveaus van het Track & Trace-proces, inclusief aggregatieprocessen in de farmaceutische productie.

 

SoftGroup is een Certified Gateway Provider en Trusted partner van de European Medicine Verification Organization (EMVO) en Bulgarian Medicine Verification Organization (BgMVO) en een vertrouwde partner van GS1 Healthcare.

 

SoftGroup is een ontvanger van verschillende prestigieuze prijzen voor kwaliteit en innovatie in de CEE-regio, waarbij geavanceerde technologieën worden toegepast om haar klanten te verzekeren van de meest flexibele oplossingen voor hun serialisatie- en aggregatiebehoeften.

 

CONTACTEN