[Webcast]: Hoe SoftGroup klanten helpt te realiseren wat hun productie specifiek nodig heeft?

Beschrijving

 

Video-interview: Aggregatie – Hoe SoftGroup klanten helpt te realiseren wat hun productie specifiek nodig heeft?

 

De webcast is bedoeld voor alle ketendeelnemers in de farma-industrie, die stappen hebben gezet of op het punt staan om de aggregatie in hun bedrijfsproces te implementeren. De implementatie van aggregatie in de productie gaat gepaard met veel bewegende delen. De juiste en effectieve keuze voor aggregatieapparatuur en -software is een sleutelmoment voor elk bedrijf. Tijdens de webcast ontdekt SoftGroup de volledige lijst van de stappen van elke bedrijfsanalyse en hoe we dankzij hen de meest kosteneffectieve oplossing vinden en voorstellen.

 

Datum van uitgave: 29 juli 2021

 

Tijdstip van uitgave: 14:00 uur (CET)

 

Duur: 35 minuten 

 

Taal Engels

 

 

 

Webcast-agenda:

 

aggregatie oplossing interview

 

Spreker

Andrey Atanasov – Hoofd bedrijfsontwikkeling @SoftGroup 

andrey atanasov softgroup voor bedrijfsontwikkelingAls Hoofd Bedrijfsontwikkeling, Andrej Atanasov is verantwoordelijk voor het ontdekken van nieuwe zakelijke gebieden en kansen voor SoftGroup met een focus op het laten groeien van de bestaande resultaten en het uitbreiden van het bedrijf naar nieuwe nichegebieden. Gebruikmakend van zijn ervaring in IT-oplossingen (bijna 10 jaar) en zijn doctoraat in softwareanalyse en certificering, is Andrey altijd in staat om nieuwe oplossingen te bedenken (voorstellen) en/of een bestaand product aan te passen volgens de eisen van de klant en de wettelijke voorschriften.

Ondanks zijn vele reizen om bestaande en potentiële klanten en partners in het buitenland te bezoeken, helpt hij altijd alle teams van SoftGroup met het operationele deel van de projecten.

 

 

Vraag een plek aan:

 

U kunt de opname van de webcast aanvragen mail ons voor meer info op marketing@softgroup.eu.

 

 

Trefwoorden:

Aggregatie oplossing