cloud-oplossing allgen casestudy

[Casestudy]: Veranderen van leverancier – missie voltooid door SoftGroup Cloud Solution

Dit verhaal gaat over de stabiele samenwerking tussen Allgen Pharmaceuticals en SoftGroup, het succes van de cloudoplossing en de eerste voordelen ervan.

 

Het belangrijkste in het bedrijf is om geen compromissen te sluiten met de waarde die u verdient en om de opties voor een beter partnerschap voor u te begrijpen.

 

 

 

Klantenprofiel

 

Allgen Pharmaceuticals is een snelgroeiend en onafhankelijk farmaceutisch bedrijf gevestigd in Nederland. De missie van het bedrijf is "Uitmuntendheid in de gezondheidszorg" en door geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op de markt te brengen, bewijst Allgen dat het eenvoudig haalbaar is om de patiënten echte voordelen te bieden.

 

Het bedrijf is een vertrouwde leverancier van hoogwaardige gezondheidsproducten uit heel Europa en heeft een speciale focus op astma- en COPD-productmarkten.

 

Allgen streeft voortdurend naar uitbreiding van haar productportfolio. Sommige van hun producten zijn gevestigd op de markt, terwijl andere nieuw en niche zijn.

 

 

 

Uitdagingen

 

In het geval van Allgen zouden we de uitdagingen in twee groepen kunnen verdelen. Enerzijds technisch – de grootste uitdaging in het geval van Allgen Pharmaceuticals was het bouwen van een snelle en veilige verbinding met alle CMO's van de klant. Het proces moest naadloos verlopen en de processen van het bedrijf niet beïnvloeden. Allgen werkt momenteel met 5 verschillende contractfabrikanten, wat het tijdbeheer van het project beïnvloedt.

 

De meer fundamentele uitdaging was echter om een sterk en vertrouwd partnerschap op te bouwen. Onze klant had moeite met grootschalige opzet en complexiteit in de organisatie van hun vorige leverancier van oplossingen. SoftGroup is erin geslaagd om een betrouwbare zakelijke omgeving te creëren en Allgen te bewijzen dat het stigma voor het prioriteren van klanten boven klanten niet van toepassing is in SoftGroup's benadering van het leveren van end-to-end technologie.

 

 

 

Download de casestudy en ontdek hoe Allgen met onze oplossing met succes voldeed aan de vereisten voor farmaceutische naleving en ervan profiteerde.

 

 

Vul het onderstaande formulier in en krijg nu toegang tot het klantverhaal:

 

    Ik heb de gelezen Privacybeleid en bevestig mijn bereidheid om marketingmateriaal en updates van SoftGroup te ontvangen.