Persbericht van SoftGroup

[Persbericht] SoftGroup groeit met een nieuw kantoor in Sofia

1 juni 2022

 

SoftGroup is naar een hoger niveau getild en heeft officieel haar nieuwe kantoorruimte in Sofia geopend

 

Sofia, Bulgarije, 1 juni 2022 – SoftGroup is een Bulgaars IT-bedrijf met 19 jaar ervaring in het ontwikkelen van technologische oplossingen tegen namaak van medicijnen. Het bedrijf is een leider op de Bulgaarse markt en een vertrouwde partner van verschillende farmaceutische bedrijven van verschillende omvang in Europa en het Midden-Oosten.

 

softgroup nieuw kantoor

 

Tijdens een zakelijke cocktail vierde SoftGroup de officiële opening van haar nieuwe kantoor op het grondgebied van Business Park Sofia. Het evenement was een gelegenheid voor een bijeenkomst van huidige klanten en partners van het bedrijf - vertegenwoordigers van toonaangevende farmaceutische bedrijven in Bulgarije, aannemers uit de IT-industrie en gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties op het gebied van gezondheidszorg.

 

Met de verdubbelde oppervlakte van zijn nieuwe kantoor zal SoftGroup een gunstigere werkomgeving bieden voor het exponentieel groeiende aantal werknemers van het bedrijf, evenals de verbeterde infrastructuur die door alle teams wordt gebruikt. Het zal ook zorgen voor aanzienlijk betere werkomstandigheden voor alle werknemers met meer aandacht voor hun gezondheid en veiligheid.

 

 

Aan de werkruimtes van de nieuwe kantoorruimte zijn extra vergaderruimtes, focusruimtes en rustruimtes voor medewerkers toegevoegd.

 

In de afgelopen twee jaar heeft SoftGroup verschillende projecten geïmplementeerd om Europese bedrijven te ondersteunen door innovatieve technologieën te ontwikkelen die niet alleen fabrikanten, distributeurs en groothandelaren van geneesmiddelen en medische apparatuur helpen om te voldoen aan wereldwijde regelgeving, maar ook de algehele efficiëntie verbeteren.

 

 

“Enkele jaren geleden benaderden opdrachtgevers ons voor kleinere deelprojecten, maar de laatste vier jaar ontwikkelen we steeds meer totaalproducten. We zijn blij dat we zelfs de meest ambitieuze projecten van onze klanten weten te realiseren. Dit helpt ons onvermijdelijk om te groeien als bedrijf en als professionals. Ons team groeit elk jaar, ook de expertise. Ons doel is om steeds meer verantwoordelijkheid te nemen en oplossingen te ontwikkelen met een bredere toepasbaarheid, terwijl we een van onze belangrijkste voordelen behouden: het vermogen om oplossingen te bieden die volledig zijn aangepast aan de huidige werkprocessen van onze klanten”, aldus Venelin Dimitrov, oprichter en CEO van SoftGroep.

 

CONTACTEN