Persbericht van SoftGroup

[Persbericht] SoftGroup omarmt een duurzame toekomst en focust op vooruitgang en groei

14 juni 2023

Het tweede duurzaamheidsrapport voor 2021-2022 toont het engagement van SoftGroup voor verantwoorde ontwikkeling

 

SoftGroup kondigt de tweede editie aan van het Duurzaamheidsverslag 2021-2022

 

Het bedrijf is een leider in de farmaceutische industrie in de CEE-regio. Het biedt een complete cyclus van Track en Trace-oplossingen, inclusief Serialisatie en Aggregatie voor het elimineren van namaakgeneesmiddelen.

 

Het bedrijf omarmt de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties en formuleert uitgebreide doelstellingen en actieplannen op milieu-, sociaal gebied en bestuur.

Volgens het tweede duurzaamheidsrapport voor 2021-2022 heeft SoftGroup de Advanced ESG-status (Environmental, Social, Governance) bereikt. Het bedrijf verbeterde met succes zijn maturiteitsniveau en bereikte Aligned SGD Maturity.

 

SoftGroup verhoogt zijn prestaties op elk van de 3 gebieden binnen het tijdsbestek tussen het eerste en tweede duurzaamheidsrapport.

 

De gebieden die meestal deel uitmaken van het rapport zijn:

  • Duurzame industrialisatie en digitalisering
  • Toezeggingen om het welzijn en een gezond leven te verbeteren
  • Bevordering van productieve werkgelegenheid en integratie
  • Partnerschappen nieuw leven inblazen voor duurzame ontwikkeling
  • Geslachtsgelijkheid

 

Digitalisering als onderdeel van de duurzaamheids- en transformatieplannen van SoftGroup

Het streven om verantwoord en duurzaam te zijn, begon het proces van het vervangen van sommige traditionele papieren materialen door digitale materialen. De acceptatie van digitale oplossingen sluit aan bij de bredere missie van het bedrijf om duurzame werkwijzen te omarmen in al haar processen op verschillende niveaus.

 

SoftGroup is open en toegewijd aan het proces van het aangaan van duurzame partnerschappen. Veel van onze nieuwe partners vallen op door hun inzet en aandacht voor economische, ecologische en sociale duurzaamheid. Digitalisering is daarbij een onvermijdelijk onderdeel, omdat het de enige optie is om op een slimme manier voor de natuur te zorgen.

 

Het is van vitaal belang om onze partners na te leven over het belang van duurzaamheid in ons dagelijks werk. We stellen hun steun zeer op prijs. We zijn van mening dat de uitstekende prestaties die we uit het tweede duurzaamheidsverslag halen, worden beïnvloed door alle duurzaam georiënteerde partners.

 

Daarom vertrouwt SoftGroup op goede communicatie en slimme digitalisering op elk niveau van de bedrijfsstructuur.

"Goede communicatie is net zo stimulerend als zwarte koffie, en net zo moeilijk om daarna te slapen."
Anne Morrow Lindbergh