SoftGroup @ Scanpack 2018 in Scandinavië

 

SoftGroup® SaTT Cloud-oplossing wordt live gedemonstreerd op Scanpack 2018!

Weet u hoe u uw serienummers moet doorgeven aan de EU-hub?

SoftGroup® SaTT Cloud is speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen door alle relevante gegevens naar de EMVS te uploaden.

SoftGroup® SaTT Cloud biedt upload/update van Product Master Data (PMD) en Product Pack Data (PPD) naar de EU HUB (EMVO). Via deze Cloud oplossing kon de MAH/Parallel distributeur selecteren welke geserialiseerde batch aan EMVO gerapporteerd moest worden. Het systeem maakt verificatie van de status van elk gerapporteerd serienummer mogelijkmber en ondersteunt alle mogelijke statussen volgens het door EMVO ontworpen URS-document: actief, verlopen, gestolen, buiten gebruik gesteld, geleverd, geëxporteerd, teruggeroepen, ingetrokken, vernietigd, gratis monster, monster voor NCA, vergrendeld. Na verzending van gegevens (van EMVO naar het National Blueprint-systeem) wordt een bevestigingsbericht naar het bronsysteem gestuurd. SoftGroup®SaTT Cloud ondersteunt ook alle inkomende berichten (alerts) van EMVS.

Bezoek SoftGroep op stand # B08:40 !