SoftGroup is nu officieel geaccrediteerde Solution Provider voor het Russische IS MDLP voor Track & Trace

 

SoftGroup is nu officieel een Chestny ZNAK - geaccrediteerde leverancier van oplossingen

SoftGroup is nu officieel een Chestny ZNAK - geaccrediteerde leverancier van oplossingen, het leveren van end-to-end traceerbaarheidstechnologie waarmee bedrijven kunnen voldoen aan de Russische regelgeving voor de implementatie van de serialisatie- en aggregatieoplossingen in hun productieprocessen.

 

SoftGroup dekt alle niveaus en processen af GS1 Rusland regelgeving en Decreten nr. 1556 van de Russische Federatie, eenvoudige integratie met 1C, andere ERP- en opslagsystemen.

De full-stack-oplossingen van het bedrijf staan vermeld in de Lijst met partners en Partner-oplossingen op de officiële website van de Chestny ZNAK.

Chestny ZNAK is het verenigde nationale track & trace digitale systeem van Rusland, gecreëerd door het Centrum voor Onderzoek in Perspectieftechnologieën om wereldwijde projecten in de digitale economie uit te voeren. Het belangrijkste doel van het track & trace-systeem van Chestny ZNAK is het garanderen van de authenticiteit en aangegeven kwaliteit van goederen die door klanten worden gekocht.

 

Als een geaccrediteerde leverancier van oplossingen en een ontvanger van de hoogste beoordeling van het CRPT-management, heeft SoftGroup de expertise om de belangrijkste partner te worden van de bedrijven die zaken doen in Rusland.

 

SoftGroup® SaTT RU Hub Gateway zorgt voor ononderbroken communicatie met MDLP en OMS, voor klanten in Rusland en buiten de Russische Federatie, en ondersteunt alle belangrijke supply chain-processen met passende rapportage aan het Chestny ZNAK-systeem, inclusief maar niet beperkt tot productie, logistiek, magazijn bedrijfsvoering, groothandel, export/import. SoftGroup® SaTT Track & Trace-oplossingen werken met twee methodes voor het genereren van serienummers: rechtstreeks vanuit het OMS of via onze seriële generator SoftGroup® SaTT SNX-beheer.

Als vertrouwde partner van veel farmaceutische fabrikanten, MAH's, parallelimporteurs, 3PL's en anderen, staat SoftGroup klaar om alle bedrijven te helpen die compliant moeten zijn. Demo's op afstand zijn nu beschikbaar.