employer branding-campagne het gezicht van een softgroup van een softwarebedrijf

Het gezicht van een softwarebedrijf – Peter Ivanov, Quality Control Expert

Ontmoet SoftGroup door de ogen van haar visionaire medewerkers

 

“Het gezicht van een softwarebedrijf” is een verhalenreeks die ontdekt hoe SoftGroup werkt door de ogen van onze kleurrijke en visionaire medewerkers. Het verhaal van vandaag zal ontdekken hoe cruciaal de verplichting binnen het bedrijf is om de kwaliteit van elk element te volgen tijdens het proces van oplossingsontwikkeling >>

 

 

 

 

 

Het is mij een genoegen mezelf voor te stellen, mijn naam is Peter Ivanov en mijn huidige functie is Auditor Quality bij SoftGroup. Ik heb verschillende functies in het bedrijf veranderd sinds 2017 tot nu, dat geeft me een enorme ervaring met de producten en oplossingen van het bedrijf - in het begin ben ik begonnen als Implementation Engineer en Senior Implementation Engineer en daarna was ik een deel van het Quality Assurance-team en ik word eindelijk in mijn huidige functie in de afgelopen 3 jaar.

 

 

peter ivanov het gezicht van een softwarebedrijf

 

 

 

Is er een typische dag of week bij SoftGroup?

 

Elk van mijn dagen bij SoftGroup begint met dagelijkse planningsvergaderingen met de teams Productie, Onderzoek & Ontwikkeling, Kwaliteitsborging, Bedrijfsanalyse en Projectmanagement om verschillende activiteiten te bespreken, afhankelijk van lopende projecten, taken en prioriteiten. Gedurende de dag moet ik verschillende uitdagingen oplossen en mijn opmerkingen en aanbevelingen doen voor verbeteringen van componenten en machines, het technische deel van de documentatie, om te controleren of de eindproducten voldoen aan de gedefinieerde vereisten. Aan het einde van de week neem ik deel aan het plannen van vergaderingen voor de organisatie van de workflow voor de volgende week.

 

 

 

 

 

Vertel ons iets meer over jouw rol binnen het bedrijf...

 

Auditor Quality heeft de belangrijkste rol om de binnenkomende componenten en onderdelenkwaliteit, productiekwaliteit en het technische deel van de documentatie van SoftGroup-oplossingen en -producten in verschillende stadia te controleren, te verifiëren en te controleren om te voldoen aan alle klantvereisten en wettelijke voorschriften, normen en specifieke richtlijnen en om bieden en leveren hoogwaardige producten en oplossingen die eindelijk op de markt komen. Na ontvangst van klantverzoeken of User Requirement Specification (URS) in SoftGroup, met name voor apparaten en softwareoplossingen voor de farmaceutische en medische apparatenindustrie, omdat op dit gebied vereisten, voorschriften en Good Manufacturing Practice-regels zeer nauwkeurig en belangrijk zijn.

 

 

Wat is het meest uitdagende onderdeel als Quality Control Expert?

 

Het meest uitdagende deel van mijn werk is om met mijn kennis en ervaring in het productieproces van SoftGroup bij te dragen aan het creëren van betrouwbare, moderne en gebruiksvriendelijke producten en oplossingen, die voldoen aan alle eisen van onze huidige en potentiële klanten. Alle eindproducten moeten aan de ene kant voldoen aan de gebruikerseisen en aan de andere kant aan alle andere verplichte normen, normen en richtlijnen.

 

 

Wat motiveerde je aanvankelijk om je bij SoftGroup aan te sluiten?

 

De belangrijkste reden is dat SoftGroup een Bulgaars innovatief bedrijf is voor de ontwikkeling en realisatie van moderne software- en hardwareoplossingen. Het bedrijf heeft een groot potentieel om flexibele aanpassingen aan te bieden om aan alle specifieke klantvereisten te voldoen. Ook de financiële stimulering van SoftGroup-werkgevers is zeer aantrekkelijk en geeft redenen om deel uit te maken van het SoftGroup-team.

 

 

Hoe vond je het om thuis te werken in plaats van op kantoor? Zou je deze mogelijkheid in de toekomst onderzoeken?

 

Auditor Quality-positie vereist om op het SoftGroup-kantoor te werken, zeker omdat de workflow daarmee verband houdt om echte contactobjecten te hebben binnen de reikwijdte van het kwaliteitscontroleproces.

 

 

Wat vind je van de gloednieuwe kantoorruimte van SoftGroup?

 

Vorige maand heeft SoftGroup een nieuw kantoor gekregen in een prestigieus gebied en dat draagt bij aan het vergroten van de motivatie om in een uitstekende omgeving te werken.

 

 

Maak de zin af “Je zou bij SoftGroup moeten komen werken omdat.

 

Want het werkproces geeft veel kansen en uitdagingen om persoonlijke ervaring en kennis van de ene kant in te zetten en samen met gemotiveerde en erudiete collega's te werken aan het creëren en verbeteren van unieke producten en oplossingen.

 

 

SoftGroup-team | Het gezicht van een softwarebedrijf | 2022