[Persbericht] SoftGroup vierde zijn 20e verjaardag

31 mei 2023

 

SoftGroup vierde zijn 20e verjaardag en bracht klanten, partners en belanghebbenden samen.

 

Sofia, Bulgarije, 31 mei 2023 – SoftGroup, de beste leverancier van end-to-end traceerbaarheidstechnologie in de CEE-regio, vierde zijn 20e verjaardag en bracht klanten, partners en belanghebbenden samen.

 

Tijdens een zakelijke cocktail hadden we de gelegenheid om het gedenkwaardige evenement te vieren. Het evenement was een gelegenheid voor een bijeenkomst van huidige klanten en partners van het bedrijf - vertegenwoordigers van toonaangevende farmaceutische bedrijven in Bulgarije, aannemers uit de IT-industrie en gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties op het gebied van gezondheidszorg.

 

 

Tijdens het evenement genoten alle gasten van een speciale Augmented Reality Art Exhibition "Solar Futurism", interactie met de kunst in de traditionele ruimtes. De werken zijn speciaal voor het evenement gemaakt door de heer Svetoslav Kosev, digitale kunst en schilderkunst, en de heer Atanas Markov, een augmented reality-applicatie. "Solar Futurism" is een project, geïnspireerd door de technologieën en hun potentiële impact op toekomstige ontwikkeling en menselijke beschaving.

 

 

Om alle emoties te bevredigen, maakten onze gasten deel uit van de Ice Cream Show met vloeibare stikstof die "de kers op de taart" was. Om alle emoties te bevredigen, maakten onze gasten deel uit van de Ice Cream Show met vloeibare stikstof die "de kers op de taart" was. Chef-kok Radi Stambolov en chef-kok Borislav Ekzarhov, vertegenwoordigers van Gavrosh Gourmet, maakten indruk op de gasten met een sprookje van smaken, voedseltexturen en kleuren, terwijl de gasten de gelegenheid hadden om vloeibare stikstofsnoepjes, "gloeiende" snoepjes en cocktails te proeven. Bij de interactieve UV-show transformeerden alle aanwezigen de ervaring in voedsel voor de ziel.

 

 

Het was een moment van vreugde, voldoening en dankbaarheid. Ons team is dankbaar dat we de kans hebben gehad om het 20-jarig jubileum van SoftGroup te vieren met de mensen die naast ons stonden en deel uitmaken van ons succes!

 

 

CONTACTEN