Онлайн семинар:

Ключови аспекти на изискванията за сериализация при медицински изделия в Европа

 

Сесията на живо е приключила

ЗАЯВETE ЗАПИСА ВИЖ ДРУГИ УЕБИНАРИ

За събитието

Крайният срок за въвеждането на сериализация за медицински изделия и изделия за инвитро диагнос тика наближава. Изпълнението им обаче поставя определени въпроси и предизвикателства пред производители, вносите ли и оторизирани представители.

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на онлайн семинар-обучение, на който да Ви запознаем с предсто ящите регулации и да отговорим на Вашите въпроси.

 

Fecha de actualización: 5 de octubre de 2020.

 

Hora de salida: 9:30 am.

 

Работен език: Български

 

Регистрация/Заявете записа

  Detalles del asistente

  Detalles de la compañía

  Leí y estoy de acuerdo con Política de privacidad de SoftGroup. Confirmo mi disposición a recibir materiales de marketing y actualizaciones de SoftGroup.
  Програма на събитието

  9:30-10:00 Regulación de las normas médicas (MDR 2017/745/EU) y verificación de diagnóstico (IVDR 2017/746/EU)

   

  10:00-10:30 Стандарти според системата за уникална идентификация на изделията (UDI) за медицински изделия (барк од формат и човекочетима част)

   

  10:30-10:45 Въпроси и отговори

   

  10:45-11:00 Почивка

   

  11:00-11:30 Clasificaciones en el diagnóstico

   

  11:30-12:00 Срокове за имплементация на решения за проследяемост според класификацията на изделията

   

  12:00-12:15 Въпроси и отговори

   

  12:15-12:30 Почивка

   

  12:30-13:00 Европейска база данни за медицинските изделия (EUDAMED): предстоящи срокове, модули и регистрация

   

   13:00-13:30 Сравнителен анализ на изискванията за сериализация на медицински изделия и изделия за инвитро диа гностика в Европа и САЩ

   

  13:30 Въпроси и отговори

  За организаторите

  logotipo de bulgaria gs1

  GS1 е международна организация с нестопанска цел със седалище в Брюксел, представлявана от 114 GS1 Национални организации по света, сред които и GS1 България.

  GS1 разработва и внедрява стандарти за идентификация на стоки, услуги, локации, документи, процеси и други в различни сектори на индустрията един от които и сектор здравеопазване.

  Дейността на GS1 България е насочена към администриране и популяризиране на стандартите в страната, кат о организацията осигурява на българските фирми достъп до глобална система за идентификация и ма ркиране с баркод.

  Научете повече
  logotipo de grupo suave
  Софтгруп е софтуерна компания с дългогодишен опит в сферата на фармацевтичната индустрия. Компанията разработва комплексни решения за сериализация и проследяемост на лекарствените продук ti. Предлагането на пълна гама от продукти и услуги (софтуер и машини за сериализация, изграждане на сигурна комуникация в партньорската мрежа и различните регулатори) е една от предпоставките Софт груп да се превърне в доверен партньор на редица производители, ПРУ-та, диструбутори и Паралелни вн осители както en България, така и в Европа, Русия, Близкия Изток и Африка.
  Научете повече
  Регистрирай ме

  В срок от 14 дни след провеждането на семинара Софтгруп предоставя безплатна онлайн консултация на участниците в събитието