employer branding-campagne het gezicht van een softgroup van een softwarebedrijf

Het gezicht van een softwarebedrijf – Elena Konstantinova, projectmanager

Ontmoet SoftGroup door de ogen van haar visionaire medewerkers

 

“Het gezicht van een softwarebedrijf” is een verhalenreeks die ontdekt hoe SoftGroup werkt door de ogen van onze kleurrijke en visionaire medewerkers. Het eerste verhaal is hier - leer wat is en wat zijn rol is.

 

 

 

 

 

Hallo, ik ben Elena Konstantinova, projectmanager in SoftGroup. Ik heb bijna 8 jaar voor het bedrijf gewerkt, waarvan 5 jaar als PM. Ik hou van de visie en waarden van het bedrijf en de verscheidenheid aan klanten waarmee ik werk.

 

 

 

Is er een typische dag of week bij SoftGroup?

 

De typische dag op het werk staat voor mij bol van de communicatie. Er zijn veel interne meetings met collega's en conference calls met klanten. Maar vaker is voor mij elke dag anders en een goede planning is de sleutel om de cursus te volgen en gefocust te blijven.

 

 

Vertel ons iets meer over jouw rol binnen het bedrijf...

 

Ik ben verantwoordelijk voor het op tijd leveren van het systeem en de services van SoftGroup aan een bepaalde groep klanten. Ook om de meest geschikte oplossing te vinden met betrekking tot de eisen van de klant.

Soms heb ik coördinerende escalaties, follow-up van contractondertekening en betalingen. Werken met de farmaceutische industrie is een uitdaging, dus ik heb nog meer escalaties van mijn klanten. Om lange productiestops te voorkomen, moet ik snel reageren en het snel oplossen. Ik probeer verantwoorde beslissingen te nemen en de situatie te managen, waarbij ik klanten en het team stabiel houd.

 

 

Jouw baan als Project Manager vereist dat je de behoeften van de klant beheert. Hoe gebeurt dit op afstand?

 

Het is gemakkelijk omdat de communicatie met klanten vroeger meestal op afstand plaatsvond. We hebben onlangs online demonstraties, validatie van systemen en trainingen voor de klanten toegevoegd. De digitale ondertekening van alle documenten vergemakkelijkt het proces.

Het was vreemd toen ik onze afdelingen online begon te coördineren, maar ik was er snel aan gewend. Het is handig dat we elke week een algemene vergadering hebben om de volgende wekelijkse taken te plannen. Natuurlijk hebben we korte online meetings voor een specifiek project of onderwerp wanneer dat nodig is.

 

 

Wat motiveerde je aanvankelijk om je bij SoftGroup aan te sluiten?

 

Ik werd aangetrokken door het idee van een volledig Bulgaars snelgroeiend softwarebedrijf. Toen ik onze CEO, Venelin Dimitrov, tijdens mijn interview voor het eerst ontmoette, merkte ik zijn passie voor de producten en diensten van SoftGroup op. Dit liet doorschemeren dat hij zich volledig inzet om een succesvolle organisatie te maken en motiveerde mij om deel uit te maken van zijn team.

 

 

Hoe vond je het om thuis te werken in plaats van op kantoor? Zou je deze mogelijkheid in de toekomst onderzoeken?

 

Ik kan vanuit beide plaatsen effectief werken, maar het hybride model werkt voor mij het beste. Ik hou van het persoonlijke contact en de mogelijkheid om het bureau, de kantoorruimte en zelfs koffiepauzes met de collega's te hebben.

 

 

Wat vind je van de gloednieuwe kantoorruimte van SoftGroup?

 

Ik kijk uit naar deze verandering. Een nieuwe plek is altijd een verfrissing voor het team en kan creativiteit en nieuwe ideeën opwekken.

 

 

Maak de zin af “Je zou bij SoftGroup moeten komen werken omdat….

 

Het zou helpen als je bij SoftGroup zou komen werken, omdat je een geweldige werkomgeving zult vinden waar ondernemers geven om individuen. Je ontmoet vriendelijke mensen en leert veel over de farmaceutische industrie. Aangezien we onze oplossingen “in-house” ontwikkelen, heb je de uitgelezen kans om samen met het bedrijf te groeien.

 

 

SoftGroup-team | Het gezicht van een softwarebedrijf | 2022